miércoles, 12 de marzo de 2008

SUPLEMENT CULTURA

El Suplement Cultura pertany al diari Avui, concretament és el suplement que apareix cada dijous amb la publicació i on podem trobar diversitat de temes relaicionats amb la cultura i l'oci.
Es tracta d'un petit dossier de 20 pàgines a tot color on s'aprofundeix sobre temes d'actualitat relacionats amb el món cultural.Està estructurat en diferents apartats que cada setmana acostumen a portar els mateixos noms, fet que en facilita la localització i la lectura. En cap cas es tracta d'un butlletí que es pugui tatxar de pedant ni tan sols d'elitista, ja que el vocabulari emprat és entenedor; correcte però sense tecnicismes.

En la primera pàgina hi trobem sempre parauladeblog, un apartat que cita tres petites aportacions de diferents blogs i dóna una sensació de modernitat a un element periòdic escrit, ja que l'enllaça amb elements on-line, entre cometes, on hi ha un parell de línies diversos crítics o escriptors, i un apartat on els lectors poden actuar com a crítics literaris i donar la seva opinió sobre un llibre determinat, d'aquesta forma, es dóna la possibilitat d'establir una mena d'interacció entre el lector i el mitjà; aquesta secció s'anomena avuicriticojo.

Hi ha també un apartat, ambaquellaalegria, que es dedica a tractar persones diferents assenyalant un perfil determinat. És a dir, en destaca un fet d'actualitat que hi hagi relacionat amb el personatge.

No hay comentarios: