domingo, 14 de diciembre de 2008

ANDREW DAVIS NOU DELEGAT DEL GOVERN CATALÀ

La Generalitat fa una aposta Demòcrata

Andrew S. Davis nascut a Boston al 1973 és doctor en Filosofia per la Universitat de Nottingham del Regne Unit i té un màster en Relacions Internacionals per la Universitat Johns Hopkins a Washington, especialitzat en economia internacional i estudis Europeus. Davis és expert en representació de territoris amb situacions com Catalunya i Escòcia de cara al món.

El proper mes de gener s’inaugurarà la Delegació del Govern de la Generalitat als Estats Units d’Amèrica amb seu a Nova York i Davis ha estat elegit per gestionar-la. La funció principal d’aquesta Delegació és agilitzar les relacions entre els governs descentralitzats i les autoritats d’Estats Units i Canadà. També, però, serà l’encarregada de controlar les relacions de Catalunya amb organismes internacionals que tenen seu a EUA, com és el cas de les Nacions Unides.

Aquesta no és la primera experiència de Davis amb Catalunya ja que actualment treballa d’investigador en estudis catalans per l’Institut Ramon Llull a la London School of Economics and Political Science. Però combina aquesta feina dirigint Democrats Abroad a l’Estat Espanyol, que és l’organització que dóna suport al partit de Barack Obama a l’estranger.

És la primera vegada que es nomena un delegat que no és català per part de la Generalitat.


M.BELLERA.

No hay comentarios: